Ada Apa Dalam Beg Doremon Mama

Leave a Comment
Alhamdulillah selamat sampai ke rumah petang tadi. So malam ni kena buat aktiviti memunggah & mengemas beg ni. Buang resit2, tisu2 yang terselit dan simpan syiling masuk tabung.

Bila namanya beg doremon mama, memang macam2 la ada kan.. Ini la handbag, ini juga la diaper beg.


Beg yang penuh dengan keperluan anak-anak


Beg ni best sebab banyak poket2 kat belah dalam .
Setiap poket tu tempat khas 1 barang. Diapers Naufal & Hanna, baju spare, topi, beg bedak&lipstick, wallet dan juga suplemen.

Ada jugak terselit tu pen untuk mama , getah rambut & sikat anak-anak dara ni ๐Ÿ˜

Sebabkan abeg dah agak penuh, suplemen yang ringan diisi adalah Nutriferon dan Cinch Tea.

Cinch tea tu penyelamat bila mengantuk masa drive. Campur je dgn air sejuk @ panas @ lemon tea, segar la balik mata. Mak2 BF pun boleh minum tau sebab cuma ada 9mg kafein je dlm 1 sachet berbanding secawan kopi yang ada lebih kurang 150mg kafein.

Nutriferon plak langkah awal kalau2 sesiapa tetiba kena selesema ataupun demam. semalam encik husband sakit perut dok berulang ke toilet pun I bagi Nutriferon ni. Tengok lepas tu takde dah ulang alik ke toilet.

Ni la beg doremon mama.. ๐Ÿ˜

Beg korang ada apa plak?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment