KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN SAHAJA

4 comments
Biasanya hujung tahun akan penuh dengan majlis kenduri kendara Raja Sehari kan?

Bakal pengantin sudah pastinya sedang sibuk menyiapkan diri sebaik mungkin selain dari persiapan majlis. Ye la, kalau dikira-kira, lagi bape hari je kan?

Yang kurus nak berisi sedikit, yang gempal nak kurus sedikit.
Tak lupa juga yang nak hilangkan parut dan cela di wajah kan? 
Semua nak cantik cun melecun..  

Bagi yang berkesempatan , boleh lah ke spa dan pusat kecantikan. Membelai wajah dan tubuh agar cantik berseri di hari persandingan.

Bagaimana pula yang tidak berkesempatan? Nak abaikan je ke?
Nak jugak hilangkan parut jerawat , kulit kusam, eye bag tu kan?

Jom saya kongsikan amalan kecantikan yang terbukti berkesan dalam masa 1 bulan. 





Tips bakal pengantin

1. Alfalfa

- 5-10 biji sehari
- untuk menghilangkan keputihan
- untuk mood yg sentiasa hebat dan tenaga luar biasa

2. Sustain Release Vitamin C

- 1-2 biji sehari
- bagi hilangkan kulit berminyak
- mengurangkan inflamasi kulit (jerawat, biji2 merah)
- meningkatkan antibodi tubuh supaya tidak mudah demam, selsema

3. COLLAGEN powder

- 1 sachet sehari
- cara shortcut untuk dapatkan kulit lembab, tegang, glowing
-  kulit yg cantik & lembap akan memudahkan wajah di make up!

4. Energizing Soy Protein

- 2-3 sudu sehari
-  memberikan tenaga! Sebelum majlis ni kan byk nak rush ke sana - sini setelkan macam2 benda. Mesti letih kan.. nanti sampai masa kenduri dah tak bermaya.. 
- diet sihat untuk kurus

selain tu rajin2 laaa buat masker ESP & Collagen sebelum tidur agar kulit bertambah berseri.. lebih cerah, dan halus..

Barulah boleh dapat Natural Beauty tanpa secalit mekap pun!


Macam mana nak dapatkan?

Sangat mudah. SMS atau Whatsapp ke 0195537657 sekarang juga!

COD bagi kawasan Pandan Perdana, Maluri, Ampang, KLCC dan sekitar.
pengeposan di buat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

- Ilah - ( SID:889805)


Credit: sis Herny

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. makin berseri-seri la pengantin dengan set ni..jom grab sapa nak jadi raja sehari..pasti anda puas hati:-)

    ReplyDelete
  2. kan... jeles tau ngn pengantin skrg! nape la dulu sy tak jumpa set ni..kalo x, takyah la mekap seinci..huhu

    ReplyDelete
  3. betul tu ilah...nape la x kenal shaklee dr awal..dulu smpi mel ambk injection vit c tau, huhu...sib baiklah xjd pape

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! mahal tak Mel amek injection vit C tu?
      boleh geng dgn anuar zain nih! hehe

      Delete