Dear Daddy~

6 comments



Hanna 4 bulan lalu 

•Sebatang Gigi pun belum tumbuh
•merangkak je la sekeliling rumah
•Masih makan bubur nasi
•Hanya pandai ter sengih sewaktu skype
•Penat daddy main cak2 pun Hanna sengih je
•bila daddy babai, sengih je la dia tau
•keluar ke mana-mana , kena duduk dalam carrier
•tak pandai tengok TV

Hanna hari ini..

>Gigi dah ada 5
>Dah sama-sama melompat atas katil dengan Hanis
>Makan semua nak sama dengan mama dan kakak hanis
>Bunyi dial tone skype pun dia dah kenal
>Sepanjang video call dia je yang pegang fon, pastu daddy nampak dahi Hanna je
>Belum daddy habis cakap, dia dah bagi flying kiss berbunyi 'uakk' sbb dia nak main game pulak
>dah melompat-lompat taknak duduk dalam carrier sebab nak jalan sendiri
>melompat-lompat ter sengih happy nak joget sama bila tengok Hi-5!

Banyak lagi mama nak tulis.. Tapi nanti Hanna nak rebut air ESP+Collagen mama!






Daddy, please come home soooon!
Hanna nak main aci kejar dengan daddy~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. cepatnya anak2 membesarkan ilah..daddy hanna balik bile?

    ReplyDelete
  2. dah due untuk balik dah ni patutnya kak sue.. tp belum confirm bila balik

    ReplyDelete
  3. yeay daddy nak balik dah ye...syok la semua pas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, nama dah keluar.. esok sign off, lusa blk KL . :)

      Delete