ESP tingkatkan potensi hamil

1 comment
Assalamualaikum wbt..


Lazimnya Set Kesuburan yang paling laris adalah kombinasi GLA dan B Complex. Ramai wanita yang berjaya hamil setelah mengamalkan GLA dan B Complex Shaklee. Ada yang berjaya hamil dalam masa sebulan, dan ada juga yang mengambil masa sehingga 6 bulan. Bergantung kepada tahap ketidakstabilan hormon atau masalah yang dihadapi sebelum itu.

GLA amat dikenali sebagai suplemen yang membantu menstabilkan hormon manakala B Complex mempunyai asid folik yang sangat penting bagi ibu yang cuba untuk hamil.

Namun begitu , saya amat menggalakkan penambahan ESP bersama GLA dan B Complex kerana ianya membantu rahim bersedia untuk membawa janin serta beberapa kebaikan lain.

ESP matangkan OVUM


ESP adalah protien soya yang mengandungi Isofavones yang bertindak sebagai hormon perempuan yang membantu  mematangkan ovum. Perlu difahami bahawa sekiranya ovum tidak matang , proses persenyawaan tidak boleh berlaku kerana ia tidak terovulasi dari ovari.

Kebiasaannya bagi wanita yang mempunyai keadaan ovum tidak matang , doktor akan mencadangkan pengambilan Clomid. Ianya adalah sejenis drugs yang lazim diberikan bagi mengatasi masalah tiada ovulasi atau ovum tidak matang . 

Kesan Clomid dikatakan lebih cepat dan menepati 'sasaran' berbanding soya yang kesannya lebih perlahan namun lebih selamat kerana ia adalah semulajadi. Manakala Clomid, seperti kebiasaan ubat-ubatan dadah yang lain, mempunyai kesan sampingan namun dikatakan sangat minor. Sekiranya anda memilih Clomid untuk membantu anda hamil, apa kata google dahulu kesan sampingan Clomid?

ESP adalah diperbuat daripada soya organik yang tidak diubah secara genetik ( Non-GMO soy). Ia mengandungi 19 asid amino penting yang diperlukan tubuh.

Berjaya Hamil dengan Set Kesuburan Shaklee


Dengan izin Allah, baru-baru Seorang pelanggan saya telah berjaya hamil setelah mengamalkan GLA + B Complex + ESP selama kurang sebulan. Sebelum ini beliau pernah keguguran anak dan setelah itu sukar untuk hamil semula.

Beliau sebenarnya menambah ESP adalah kerana teruja melihat perubahan kakaknya yang makin kurus dan cantik setelah mengamalkan ESP.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set Kesuburan Shaklee, SMS/Whatsapp ke 0195537657.

Ekslusif bagi pelanggan

Panduan cara makan ESP dan Set Kesuburan 
Tips ekslusif mudah hamil

Harga Set Kesuburan Shaklee


GLA Complex (60 biji) : RM91.25
B Complex (120 biji) : RM53.75
ESP (850gm) : RM150.00

Nak beli Set Kesuburan Shaklee dengan lebih murah?


Anda boleh mendapatkan lebih penjimatan sekiranya anda mendaftar sebagai ahli. Hanya RM65 yuran seumur hidup, anda terus layak membeli dengan harga ahli yang lebih murah dan boleh mendapatkan bonus tunai ( minimum 150uv).

Tak perlu tunggu!
SMS/Whatsapp ke 0195537657.
Penghantaran segera dibuat ke seluruh Malaysia.

-Ilah- 
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Byk khasiat ESP ni kan...dr nak cantik, nak kurus, nak subur pun boleh...best!!

    ReplyDelete