Peluang Keemasan Untuk Mendapat VITAMIN PERCUMA

Leave a Comment
Siapa taknak Vitamin percuma? Rugi rasanya kalau siapa yang menolak bila ada orang nak bagi Vitamin Percuma. Bulan ni, saya nak bagi anda semua Multivitamin yang Pertama dihasilkan di dunia ni. Sebotol Vitamin ini berharga RM88.75 dan saya nak bagi percuma kepada semua orang.

Vitamin Percuma
Multivitamin Percuma

Cara Mudah untuk mendapat Vitamin percuma


Beli mana-mana Set Vitamin di bawah ini dan mendaftar sebagai ahli (RM69) anda akan terus mendapat Vitalea percuma disamping pelbagai diskaun tambahan yang lain.

Set Healthy Fitness 

 Khas bagi semua yang ingin tampil kurus sihat dan fit di Hari Raya yang akan tiba 2 bulan lagi. Bagi yang bercita-cita nak pakai kebaya ke,kurung moden ke,  kemeja slim fit ke.. haaa.. memang ini lah pilihan terbaik

Kurus dalam masa 2 bulan


Set Healthy Fitness terdiri daripada

  • 2 Cinch Shake ( untuk membina otot dan membuang lemak)
  • 1 Cinch Energy Tea ( untuk tingkatkan metabolisme)
  • 1 Vitalea ( multivitamin & multimineral keperluan tubuh semasa berdiet)
  • 1 Lecithin ( Fat Emulsifier)
  • 1 Herblax ( detoks usus bagi membuang segala lemak tak saki baki yang tertinggal di usus)

Tawaran Istimewa dari kami

  1. Diskaun Tambahan 5%
  2. PERCUMA Vitalea berharga RM88.75
  3. Pulangan wang tunai sebanyak RM36 terus ke akaun anda
Jumlah penjimatan apabila membeli Set Healthy Fitness : RM140.16. Cukup untuk beli sepasang lagi baju raya kan?

Apa kata pengguna Cinch?

Yang penting, lemak tu yang hilang..bukan otot

Pengguna Cinch di US
Baru dua bulan amek cinch.. kurang 4 saiz dah



Set Healthy Young Living

  • Tawaran harga istimewa bagi Produk No 1 di USA dan Malaysia. 
  • Sangat terkenal dengan kandungan Resveraterol dan Polifenol yang bertindak sebagai Chemopreventive agent
  • Membantu ramai lelaki kacak berhenti merokok dengan mudah
  • Meningkatkan tahap kesihatan ibu ayah ramai orang yang menghidap diabetes daripada dipotong kaki
  • Membantu ramai wanita dan lelaki yang mahu kelihatan muda jelita tanpa diketahui usia sebenar
  • Membantu mengatasi pelbagai penyakit kronik - kanser, buah pinggang bocor, jantung dan lain lain
  • Antioksidan terbaik melawan segala radikal bebas yang menyebabkan penuaanan dan kerosakan organ dan sel badan
  • Mengelakkan terjadinya Alzheimers


Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.
Vivix Shaklee
Berhenti merokok mudah dengan Vivix



Tawaran Istimewa dari kami..

  1. Diskaun tambahan sebanyak 5 %
  2. PERCUMA yuran keahlian bernilai RM69
  3. PERCUMA Vitalea yang berharga RM88.75
  4. PERCUMA Penghantaran terus ke pintu rumah anda 
  5. Pulangan wang tunai sebanyak RM36 terus ke akaun anda

Jumlah penjimatan apabila membeli Healthy Young Living : RM243 . WOW! Boleh beli sepasang kasut Clarks. :)

Healthy Postnatal

  • Formulasi khas bagi Ibu yang baru melahirkan anak dan menyusu badan.
  • Membantu proses penyembuhan bagi ibu bersalin normal dan juga ceasarean
  • Menggalakan penghasilan susu ibu
  • Membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
  • Memberi kecergasan untuk ibu sepanjang berpantang
  • Mengelakkan terjadinya sembelit yang menjadi mimpi ngeri ibu berpantang
  • Mengelakkan kekejangan kaki, sakit belakang dan gigi patah kerana kekurangan kalsium
  • Membantu untuk mendapatkan semula berat badan ideal seperti anak dara 


Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.

healthy postnatal
Set Berpantang dan Menyusu yang Puan Khadeejah amalkan

Apa yang ada di dalam set ini?

  • 1 Vitalea
  • 1 Energizing Soy Protien
  • 1 Alfalfa Complex
  • 1 Omegaguard
  • 1 Sustained Release Vita C Plus
  • 1 Ostematrix 


Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.

Tawaran Istimewa dari kami..

  1. Diskaun Tambahan 5%
  2. PERCUMA Vitalea berharga RM88.75
  3. Pulangan wang tunai sebanyak RM36 terus ke akaun anda
Jumlah penjimatan apabila membeli Set Postnatal : RM136.45 . Dapat la beli 4 bungkus Drypers Mega Pack kan..

Healthy Prenatal


 Nutrisi lengkap bagi Ibu Hamil yang semestinya mahukan kehamilan yang sihat, kelahiran tanpa risiko tinggi dan anak yang sihat. Disarankan oleh kebanyakan Pakar O&G.

Kelebihan Set Healthy Prenatal

  • Mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang
  • Mengurangkan risiko kecacatan spina bifida
  • Mengelakkan Ibu dari mendapat diabetes semasa hamil
  • Menggalakkan perkembangan bayi yang sihat dan cerdas
  • Membantu mengekalkan berat badan yang ideal semasa hamil
  • Mengelakkan kejang kaki, gigi rapuh, sakit pinggang
  • Membantu masalah pedih ulu hati  atau heartburn 
  • Membantu menaikkan HB
  • Mengelakkan dari terjadinya anemia semasa hamil seperti puan Aya di dalam Video


Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil - Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.

Kehamilan sihat
Pilihan yang disokong oleh Pakar O&G

Apa yang ada di dalam set ini?

  • 1 Vitalea
  • 1 Energizing Soy Protien
  • 1 B Complex
  • 1 Omegaguard
  • 1 Sustained Release Vita C Plus
  • 1 Ostematrix

Ini bukan auta, namun benar belaka... Puan Ainul yang hamil dan amalkan set kehamilan ini kuat untuk memanjat Candi Borobodur..


Ibu Hamil Kuat Boleh Naik Flight & Panjat Candi Borobudur! Fuyooo! from iReach HD on Vimeo.

Tawaran Istimewa dari kami..

  1. Diskaun Tambahan 5%
  2. PERCUMA Vitalea berharga RM88.75
  3. Pulangan wang tunai sebanyak RM36 terus ke akaun anda
Jumlah penjimatan apabila membeli Set Prenatal : RM136.45. Boleh beli kelengkapan bayi kan...


So amacam.. menarik kan?
 

Namun jika anda mahukan suplemen untuk kulit..
atau nak beli suplemen untuk anak yang selalu demam dan tiada selera makan..
atau nak hadiahkan mak ayah suplemen sebab sakit lutut..
atau nak beli set kesuburan untuk diri sendiri dan suami..
atau nak cari set penjagaan wajah yang tiada bahan kimia merbahaya?

atau nak dapatkan mana-mana produk Shaklee..

Anda layak mendapatkan Vitalea PERCUMA ( bernilai RM88.75) apabila mendaftar keahlian dengan hanya membayar RM69.

Lebih menggembirakan, jika selama ini anda terfikir-fikir dan tercari-cari peluang side income yang tak perlukan modal yang besar, memang inilah masa dan cara yang terbaik.

Setiap pendaftaran keahlian sepanjang Mei sehingga Oktober, layak menyertai Program Young Entrepreneur System (YES) yang memberikan anda lebih banyak insentif dan bonus tambahan sehingga 50%.  Saya yang tengok detail program YES ni pun jeles okeh. Sebab hanya untuk yang baru mendaftar je uolsss~

Cara mudah untuk mendapatkan produk yang anda perlukan? Whatsapp je di 0195537657.

 Jika anda nak sembang-sembang sebab runsing berat tak turun-turun majlis kahwin lepas raya , cepat-cepat hubungi saya hari ni ya!

 Salam Sayang,

Nur Fadhilah Yunus ( ID: 889805)
SMS/Whatsapp : 0195537657
FB : Nur Fadhilah
FB Page : Vitamagic Shoppe

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment