Tonton dan Menang @ Mamamyraslove

3 comments



Eh. betul ke ni? Yerp! betul.. sebenarnya saya bercadang nak bagi giveaway masa birthday last month tapi tak berkesempatan pulak nak arrange. So saya postpone ke bulan ini.

So untuk kali ini, syarat nak menang senang je..

Tonton 3 video di bawah dan jawab soalan mudah












 Dah ready nak jawab soalan?

Klik kat sini untuk menjawab 3 soalan mudah.

Amacam? Senang kan? hihi..

So sekarang ni anda boleh share contest ni kepada lebih ramai orang.. Tak kisah la melalui Facebook ke, blog ke, twitter ke..


 Contest ni dibuka sehingga 31 Disember 2014.

Nak tahu tak hadiah yang bakal dimenangi?


Pemenang Pertama : 1 botol Sustained Released Vita C yang bernilai RM92.50


Pemenang Kedua : 1 botol Alfalfa yang bernilai RM53.75 

Pemenang Ketiga : 1 tiub Herbal Blend bernilai RM27.00


Jangan lupa! Share kepada semua kawan-kawan dan kenalan yang ada ye..

Terima Kasih!

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Shad join,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/tonton-dan-menang-mamamyraslove.html

    ReplyDelete
  2. Saya nyer komen tak da ke? Join lama dah.. huhuhu..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/tonton-dan-menang-mamamyraslove.html

    ReplyDelete
  3. komen yg lama terhilang lepas update template hr tu.. takpe, ada isi form jawapan kan?

    ReplyDelete