HQ Shaklee yang baru di Sunway Geo

Leave a Comment
HQ Shaklee kini telah pun mula beroperasi Sunway Geo. Lebih praktikal dan mudah sangat untuk shopping . Konsep kedai retail pun menarik , pick and pay gitu.. alaaa, macam Watsons & guardian tu la..

Actually pada hari ni semasa entry ni ditulis, belum ada bisnes lain di Sunway Geo ni. Kedai lain tu masih dalam renovation rasanya.

Tapi usah risau, senang je nak ke Shaklee ni. Jika anda datang dari arah Sunway Pinnacle ( HQ lama) , terus je lagi sampai jumpa traffic light . Haa ! Masa tu dah boleh nampak Shaklee dah. Tapi untuk masuk ke parking , anda terus lagi untuk u turn di traffic light satu lagi. Kemudian belok kiri dan parking di basement. Pastikan anda parking di tower A, ambil escalator dan terus jumpa Shaklee . 

Senang je kan? 


Kalau anda nak waze , cari je Sunway Geo. Confirmed jumpa! Kalau tak jumpa jugak, masukkan alamat seperti yang tertera di bawah.

 

Terlalu busy dan anda rushing?
 
Usah risau , ada konsep baru iaitu boleh order melalui call je, berikan maklumat pembayaran dan kemudian anda boleh pickup  barang yang di order pada hari yang sama. Tak payah nak pilih di rak dah. 
 
Order mesti diambil pada hari sama tau. Kalau tak pickup, nanti shaklee akan cancel order tu .

Nak beli secara pukal @ bulk order?

Boleh terus naik ke tingkat 1, buat order dan pembayaran disitu, kemudian boleh ambil barang di kedai retail. 

Tak tahu lah mana vitamin yang sesuai , nak jumpa Nutritionist dulu..

Boleh sangat! Malah amat digalakkan. Namun hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja. Kalau belum daftar sebagai ahli, whatsapp je saya, saya boleh tolong daftarkan. Tak sampai 5 minit boleh setel dan anda boleh jumpa Nutritionist dan terus  shopping mengikut saranan yang diterima.

 
Retail shop di Shaklee HQ di Sunway Geo

 
Carta Vitamin terunggul di Malaysia. So far Vivix mengungguli ๐Ÿ‘๐Ÿผ
 
Ada ruang untuk menunggu

 
Kaunter pembayaran pun banyak ni

 
Rangkaian Nutriwhite, Enfuselle , Prosante


 
Vitamin mengikut kategori

 
Ambil bakul dan pilih je vitamin yang nak dibeli 

 
Setiap rumah wajib ada Basic H & Sabun basuh Get Clean ni

Vivix Pilihan Ramai! 

Jangan lupa, anda perlu bawa shopping beg anda sendiri tau! 
Tapi kalau dah terlupa , boleh beli beg plastik dengan harga 20sen atau non woven bag tu je..

 
Tak perlu pening dan garu kepala macam Naufal ye.. 


Jom jadi ahli Shaklee!

Yuran pendaftaran cuma RM68.90 ( termasuk GST) dan anda terus menikmati pelbagai benefits yang shaklee tawarkan.

Whatsapp saya hari ini ye ๐Ÿ˜Š
www.wassap.my/60195537657
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment