Nak Blender Ferrano dengan 50% diskaun ?

Leave a Comment

Betul ke boleh dapat blender Ferrano ni dengan diskaun 50%?

Betul uols! Ini bukan main-main tau. Shaklee punya offer ni.. special untuk peminat smoothies dan terutamanya ESP.

Bak kata Helen, setelah di pertimbangkan beberapa brand , Ferrano jadi pilihan sebab blender ni hasilkan smoothie yang betul2 smooth. Dan sebab lain yang penting jugak adalah, diorang boleh print Shaklee kat blender tu ! ๐Ÿ˜†

 

So dengan adanya blender ni, confirm jadi senang sangat nak buat segala macam smoothies dengan ESP. 

Hmm.. lepas ni makin laku keras la ESP yang kini di ranking no 2 ni kan?

Ok, macam mana nak dapatkan blender ni dengan separuh harga? 

Mudah je! Cuma beli je produk shaklee dengan 250uv iaitu lebih kurang RM850 dalam 1 resit , terus layak untuk dapatkan blender Ferrano merah menggoda ni dengan harga RM149.99. Siap boleh dapat free membership dan cash back lagi kalau belum jadi ahli.

Paling murah ni tau! Kalau beli kat Laz*d* pun paling murah boleh dapat 24% je diskaun. Ni Shaklee bagi diskaun sampai 50% ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Apa keistimewaan blender Ferrano?
(Sumber Lazada)

  • Blend and drink with the same bottle
  • Convenient for your busy lifestyle
  • Powerful 350W 22000RPM motor
  • Comes with 2 tough BPA-free bottles
  • Includes 2 insulating sleeves and carrying rings
  • Made by Ferrano – proudly Singaporean
  • Attractive design complements your kitchen
     

Amat sesuai sangat bagi anda yang selalu nak meal on the go tu. Pagi-pagi sebelum pergi kerja, masukkan ESP, air, ais dan buah dalam blender . Picit kejap dan terus masukkan dalam sarung dia dan terus bawa ke opis. Senang sangat uols!~

So, apa lagi! Jom dapatkan blender Ferrano ni hari ni !

Whatsapp je ke 0195537657 untuk dapatkan blender Ferrano uols ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป  
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment