Cara Tebus Mata Ganjaran Drypers Baby Club

1 comment
Berita baik bagi pengguna lampin pakai buang drypers.Kini ibu bapa boleh menebus mata ganjaran drypers secara online.

Caranya mudah sahaja..

1. Lawati laman http://www.drypers.com.my/

2. Klik pada Drypers Baby Club
Klik pada Drypers Baby Club
3. Register sebagai ahli

Boleh juga login melalui akaun facebook
4. Isikan personal details dan anak-anak sehingga selesai.

Masukkan maklumat yang diminta

5. Untuk menebus mata ganjaran, klik pada Point Shop dan masukkan kod

Masukkan kod dan tekan Click to register code


Persoalannya.. di mana letaknya code dypers ni?

Code tersebut terletak didalam bungkusan, bahagian tepi pek Drypers ni. Belakang bahagian ada tulis saiz tu.

Kod untuk menebus point Drypers Club. *gambar dr fb

Bukan yang ni ye.. ramai yang dah kumpul ni kan. * gambar dr fb



Bila dan mencukupi points, boleh la redeem mana-mana toys atau diapers mini pack.
Point saya baru ada 510, so tak cukup la lagi nak redeem. hehe..

Kalau anak ada 2-3 orang yang guna Drypers, cepat sikit nak kumpul point.

Jadinya, sambil-sambil menggunakan lampin tu dapat la tebus jugak untuk hadiah diorang kan. Siapa tak sukakan barang percuma kan?

Kalau yang tak tahan sebab ruam lampin, boleh la cuba sapukan krim Herbal Blend yang tidak mengandungi paraben dan tanpa Steroid.

Ni la budak bijak yang guna Drypers sekarang


Kalau tahu ada kawan-kawan yang mempunyai anak kecil dan selalu memborong Drypers ni, kongsikan dengan mereka mengenai info ini ye.Mana tau, hadiah tu tetiba dia bagi kat anak kita pulak kan. lagi best!

Selamat menebus hadiah!

Love,
Mamamyras.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. baru jer tebus point juga ... http://www.encikmus.com/

    ReplyDelete