Pemenang Giveaway Tonton dan Menang

4 comments
Ramai yang dah ternanti-nanti siapa la pemenang bertuah tu kannn..

First of all, saya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 dan Salam Maulidur Rasul. Jom kita banyakkan berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW.

Alhamdulillah hari ini berkesempatan untuk mengadap laptop lepas Hanna tidur... hihi.. kalo tak memang jari dia je la yang laju menaip. Bijak terlebih.. tak macam umur setahun 5 bulan pulak.

Ok2.. back to real topic..

Disebabkan semua yang join contest ni bijak belaka, dan jawapan semua betul.. Maka terpaksa la saya gunakan kaedah undi berdasarkan nombor penyertaan dan saya mintak Hanis cabut yang pertama, kedua dan ketiga..

Sebelum saya umumkan pemenang, saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi luangkan masa menyertai contest ni. Tak kira menang ke tak, next time join lagi ye..

Nak tau tak siapa yang bertuah?

Pemenang Ketiga yang bakal memiliki Krim Pelbagai Guna Herbal Blend adalah..


Pemenang Kedua yang bakal memiliki sebotol Alfalfa adalah..


dan yang paling bertuah.. untuk mendapat sebotol Vitamin C adalah..

.
.
.



Tahniah dan terima kasih diucapkan ye.. Moga dapat manfaat dari hadiah tersebut.

Mohon Whatsapp saya di 0195537657 untuk saya poskan hadiah kalian.


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih kak.. :D
    Flying kiss untuk Hanis tukang cabut undi.... :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah terima kasih semoga murah rezeki sy dh msg alamt ya

    ReplyDelete