Pemenang It's giveaway time @mamamyraslove

3 comments
Assalamualaikum wbt..

Berdebar-debar tak? hihi..

First of all, saya nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua 20 bloggers hebat yang sudi menyertai GA pertama saya. Macam tak percaya pun ada..

Thank you, thank you , thank you..

Mesti semua nak tahu siapa la yang bertuah memiliki kedua - dua beg tu kan?

Nak tau tak?

Jeng jeng jeng...



GA WInner #1

GA Winner #2


Tahniah dan Syabas pada pemenang!

Eh, siapa pemenang? 

Cuba klik pada gambar beg tu..

Kepada blogger bertuah, yang blognya telah di link kan dengan gambar beg tu..
 boleh contact saya ye..

InsyaAllah dalam sehari dua ni saya akan poskan beg tersebut.
Mesti tak sabar-sabar nak dapat kan?

Kepada yang kurang bertuah kali ini, boleh nantikan GA saya bulan depan..
Lagi special hadiahnya sempena Birthday month saya dan Mr Hubby~

Hint# : yang wangi-wangi gitu~ ahaks!

 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments: