Thursday, January 24, 2019

Minuman Tenaga Untuk Wanita Kekal Cergas Sepanjang Berpuasa

"Puasa takkan sama tanpa 3 Gems "- Puan Diana


Apa dia 3 Gems? Jom baca entry sampai habis..

Minuman Berkhasiat untuk Kecergasan Sepanjang hari



Ingat tak hari kita menjalankan rutin seperti biasa , namun bila waktu menganjak ke petang badan kita dah rasa seperti melayang-layang.

Saat itu baru kita teringat yang kita berpuasa menggantikan puasa Ramadhan tahun lepas yang masih banyak berbaki.

Itu yang saya pernah rasa dulu, bintang berkelipan di siang hari.. hehe

Kemudian saya terjumpa dengan 3Gems yang super awesome ni..

3Gems adalah gabungan 3 minuman yang membantu wanita untuk kekal bertenaga sepanjang hari

Energizing Soy Protein  (ESP)

ESP adalah soya organik kegilaan ramai yang sangat  penting sebab ianya protien yang rendah indeks glisemik dan ia membekalkan tenaga untuk masa yang lebih lama walaupun kita semasa kita berpuasa.
Asid amino perlu yang terkandung dalam ESP membuatkan sistem hormon dan aktiviti penting tubuh kita berjalan dengan baik. Rasa vanila yang sedap menjadikan ia sedap dinikmati sejuk ataupun panas(suam).

Mealshakes

Jarang kita ambil berat soal nutrien yang masuk dalam perut bila kita berpuasa kan? Biasanya apa yang sedap di tekak je.. hehe

Sebab itu penting untuk kita ambil Mealshakes sebagai bekalan multivitamin untuk badan kita. Ia memberikan kita 24 jenis vitamin yang amat penting untuk fungsi asas tubuh.

Performance Drink

Performance drink pula adalah air oren sedap  yang mengembalikan hidrasi untuk badan kita. Bila diminum sewaktu sahur, kita kurang rasa dahaga..dan bila diminum sewaktu berbuka, langsung cergas untuk aktiviti di waktu malam.

Walaupun tanpa gula dan gas, air oren masam manis ini akan membuatkan kita teringat-ingat padanya kalau kita terrrr skip minum..

Minuman Tenaga Untuk Wanita Cergas Bertenaga
Minuman Tenaga untuk Wanita Bertenaga Sepanjang Hari




Uols yang tengah pulun ganti puasa tu jom cuba 3Gems ni, badan cergas sepanjang hari.

Produktiviti kerja langsung tak terganggu.

Jangan tak tahu, semua wanita gojes boleh menikmati minuman tenaga ini termasuk ibu hamil dan ibu menyusu. 

Terima kasih kerana sudi membaca.

Jom Dapatkan Mighty 3 Gems anda  sekarang!

Jangan lupa share entry ini kepada  rakan-rakan jika anda merasakan ianya bermanfaat ya..


Sebarang persoalan dan order  whatsapp saya di link berikut. 
http://Fadhyunus.wasap.my/

Fadh Yunus ( SID: 889805)
Call / Whatsapp : 0195537657 
FB : Nur Fadhilah
IG: by_fadhilah 
FB Page : Vitamagic Shoppe


About Unknown

Ibu kepada 3 orang anak. Pernah bekerja di salah sebuah syarikat Oil dan Gas selama 7 tahun dan kini memilih untuk terus berimpian dan menjadi suri rumah berpendapatan dengan Shaklee.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment