Vitamin ini membuatkan wanita rasa dan jadi bahagia

Leave a Comment
Attention mommies! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป

Si hijau yang membuatkan wanita bahagia ๐Ÿ˜



Lepas bersalin, banyak urat kembang..

.
tak lupa juga bahagian2 tetiba jadi longgar kann. Badan pun makin tak fit macam sebelum kahwin.
.

Sebab tu orang2 tua dok bising suruh minum jamu itu ini . Dan kalau tengok , diorang sampai ke tua pun maintain sihat, badan fit, muka berseri kalah orang muda. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป♀️
.

Saya percaya, dalam 20 orang yang baca post ni.. sorang je kot yang amalkan jamu.
.
Yang lain tak mampu atau tak sanggup pun nak telan kan?

Saya sendiri mengaku saya tak pernah ambil satu jenis pun jamu sebab tak tahan dengan baunya. Tambahan pulak bila menyusu badan, lagi la nak kena fikir 10X sebelum consume apa-apa kan.
.
Risau tau , bila dok fikir.. huuu

Mujur lah jumpa pengganti kacip fatimah ni. Lagi powerful sebenarnya. Even sangat bagus untuk ibu menyusu. Bukan setakat bagi ketat yang dah longgar, malah banyak manfaat bagi kesihatan wanita especially yang dah berkahwin macam iols ni ๐Ÿ’๐Ÿป

Apa dia pengganti yang best tu? Ni la tablet hijau yang pokoknya mempunyai akar yang sangat panjang bagi menyerap pelbagai nutrien di dalam bumi.

Mommies yang belum pernah cuba, kena try cepat2 ye.. me and my friends yang dah cuba ni memang suka sangat sampai taknak miss .. hehe ๐Ÿ˜‚

Cubalah vitamin ni kalau mommies sekalian mahu rasa bahagia ๐Ÿ˜
Cuma RM53.75  je sebulan. Lagi murah dari pampers anak kan..


Nur Fadhilah Yunus ( ID: 889805)
SMS/Whatsapp : 0195537657
FB : Nur Fadhilah
FB Page : Vitamagic Shoppe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment