Ubat Demam Disukai Hanna & Sanggup Berdrama Untuk Dapatkannya

Leave a Comment
"Mama, Hanna amam (demam) "๐Ÿ˜”

Hampir setiap hari berdrama semata-mata nak dapatkan "ubat demam"



Dan jawapan yang akan buatkan Dia bingkas bangun adalah...

"Alaa, kesiannya Hanna.. Nak makan ubat ye?"

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

*************

Actually tak demam pun... Tapi kalau nak mintak makan ubat tu pandai je dia berdrama. ๐Ÿ˜
Bila Dia berdrama tu, kita layankan je...

Ubat yang Hanna maksudkan tu sebenarnya Nutriferon. Ubat ni special tau, bukan masa demam je boleh amek. Sebelum demam atau sebelum terkena apa2 penyakit yang mudah berjangkit pun boleh amek sebagai protection . Kira macam langkah pencegahan laaa.

Kadang-kadang tak cukup 1 sachet ( kongsi 2 orang ) ada je suara2 kesian mintak lagi 1 sachet.
Nak bagi diorang pun senang je, koyakkan sachet dan tuang serbuk tu dalam mulut. Rasa manis , ada kelat2 sikit tapi budak2 ni sukaaa sangat.

Add caption


Di musim HFMD kembali mengganas ni, elok sangat kita tolong anak-anak ni tingkatkan sistem pertahanan badan Dia. Bukan pergantungan kita pada ubat/ suplimen , namun ia adalah usaha kita untuk mengelak dari sakit dengan izin Allah jua.



Nutriferon ni campuran dari tumbuh-tumbuhan je tau...  ekstrak biji labu , bunga safflower , biji plantago &  bunga Japanese Honeysuckle. Dan ia dah terbukti membantu meningkatkan sistem imuniti badan kita. 

Dan paling saya suka, Nutriferon ni dihasilkan oleh Pakar Immunologi. Fuhhh! Kalau dah Doktor pakar tu mestilah Dia hasilkan yang terbaik kan? 




Sebagai parents, mestilah kita nak berikan yang terbaik untuk anak2... Betul tak?

Jom, berikan perlindungan terbaik untuk anak-anak kita! Dapatkan Nutriferon hari ini ye.. Whatsapp 0195537657 untuk order.

Anak sihat, mama happy ๐Ÿ˜„

Salam Sayang,

Mamamyras

#tsunamishaklee
#team6
#sindiketsukses
#ubatdemamhanna
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment